Kontrolní seznam
- Zálohujte svůj trezor a potvrďte čas poslední zálohy.
- Najděte svou frázi pro obnovení.
- Nastavte nový iPhone a obnovit trezor. Otevřete několik položek.
- Na starém telefonu, odhlaste se ze svého účtu Apple (Nastavení → vaše jméno → Odhlásit se).
- → Obecné → Přenést nebo resetovat iPhone → Vymazat veškerý obsah a nastavení.
- Odebrat zařízení ze seznamu zařízení vašeho účtu Apple.
Chyba, které je třeba se vyhnout
„Neuklízejte“ starý telefon mazáním fotek ve Fotkách, když jsou Fotky na iCloudu zapnuté. Tato smazání synchronizují a odebírají fotografie ze všech zařízení. Nejprve se odhlaste a poté vymažte.
Často kladené otázky
Odstraní vymazání mého iPhone fotografie na iCloudu?
Vymazat veškerý obsah a nastavení odstraní data pouze ze zařízení. Smazáním fotek ve Fotkách, když jsou Fotky na iCloudu zapnuté, se smažou všude.












