Lista de verificare
- Faceți backup în seif și confirmați ultima oră de rezervă.
- Găsește-ți expresia de recuperare.
- Configurați noul iPhone și restaurați bolta. Deschide câteva articole.
- Pe telefonul vechi, deconectați-vă de la contul Apple (Setări → numele tău → Deconectare).
- Setări → General → Transfer sau resetați iPhone → Ștergeți tot conținutul și setările.
- Eliminați dispozitivul din lista de dispozitive a Contului dvs. Apple.
Greșeala de evitat
Nu „curățați” vechiul telefon ștergând fotografiile din Fotografii când iCloud Photos este pornit. Aceste ștergeri se sincronizează și elimină fotografiile de pe fiecare dispozitiv. Mai întâi deconectați-vă, apoi ștergeți.
Întrebări frecvente
Ștergerea iPhone-ului meu șterge fotografiile iCloud?
Ștergeți tot conținutul și setările elimină datele numai de pe dispozitiv. Ștergerea fotografiilor din Fotografii în timp ce iCloud Photos este activat le șterge oriunde.












