Compartició segura

Comparteix una vegada. En els teus termes.

L'enviament d'una foto privada normalment significa que viurà per sempre al telèfon d'una altra persona. L'ús compartit de VaultBolt, que arriba a Pro, xifra cada part d'extrem a extrem i us permet establir la caducitat, obrir límits o visualitzar-ne una vegada i revocar l'accés més tard.

Propera actualitzacióPro
En resumEnd-to-end accions xifrades amb caducitat, límits de visualització, visualització una vegada i revocació. Lliure per rebre. Inclòs amb VaultBolt Pro i Family. Arribada en una futura actualització.

Com funciona

Compartició segura, pas a pas.

Trieu articles

Una sola foto, diverses o una carpeta.

Establir límits

Caducitat, nombre d'obres, visualització una vegada i exportació de blocs.

Envieu l'enllaç i la frase per separat

La clau resideix en el fragment d'enllaç o una frase, mai al nostre servidor.

Revocar en qualsevol moment

obre a l'esquerra.

A prop, sense internet

Envia en persona mitjançant un aparellament QR amb un codi de seguretat.

Relé Zero-knowledge

El relé només emmagatzema text xifrat, amb límits de mida i caducitat.

Límits honestos

  • Un destinatari sempre pot fotografiar la seva pantalla. VaultBolt us notifica les captures de pantalla que pot detectar, però no pot evitar una segona càmera.

Llegeix el model de seguretat complet →

Preguntes freqüents

Compartició segura: preguntes habituals

Quan es pot compartir?

L'ús compartit segur està previst per a Pro després del llançament. L'obertura d'una quota serà gratuïta en tots els plans.

VaultBolt

Les teves coses. Tancat.

Obteniu VaultBolt per a iPhone i iPad, o mireu exactament com funciona a la caixa de demostració interactiva.

Download on theApp Store