Llista de verificació
- Fes una còpia de seguretat de la teva volta i confirmeu l'hora de l'última còpia de seguretat.
- Troba la teva frase de recuperació.
- Configura el nou iPhone i restaurar la volta. Obre alguns elements.
- Al telèfon antic, tanqueu la sessió del vostre compte d'Apple (Configuració → el vostre nom → Tanca la sessió).
- Configuració → General → Transferir o restablir l'iPhone → Esborra tot el contingut i la configuració.
- Eliminar el dispositiu de la llista de dispositius del teu compte d'Apple.
L'error a evitar
No "netegis" el telèfon antic suprimint fotos a Fotos mentre l'iCloud Photos està activat. Aquestes supressions se sincronitzen i eliminen les fotos de tots els dispositius. Primer tanqueu la sessió i després esborra.
Preguntes freqüents
Esborrar el meu iPhone elimina les fotos d'iCloud?
Esborra tot el contingut i la configuració només elimina dades del dispositiu. Si suprimiu fotos a Fotos mentre l'iCloud Photos està activat, les suprimirà a tot arreu.












