Virkelige situationer

Min eks har stadig adgang til vores delte album

Delte album og delte biblioteker overlever forhold. Sådan fjerner du en persons adgang, og hvad du ikke kan tage tilbage.

Opdateret 2 min læstAf VaultBolt-teamet
Kort svarHvis du ejer det delte album, skal du fjerne personen som abonnent eller slette albummet. Hvis de ejer det, skal du slette dine egne bidrag. For et delt bibliotek skal du forlade det eller fjerne deltageren. Billeder, de allerede har downloadet, kan ikke genkaldes.

Delte album

  • Du ejer det: åbne albummet → Folk → tryk på deres navn → Fjern abonnent. Eller slet albummet.
  • De ejer det: slet billeder, du har tilføjet, og afmeld derefter.

Fælles bibliotek

Indstillinger → Apps → Billeder → Fælles bibliotek → fjern deltageren (hvis du har oprettet den) eller forlad biblioteket. Vælg, om du vil beholde kopier.

Fremadrettet

Del med udløb og visningsgrænser i stedet for permanente album. VaultBolt er planlagt sikker deling lader dig tilbagekalde adgang senere.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg slette billeder, som min eks allerede har gemt?

Nej. De kopier, de har gemt eller taget skærmbilleder af, er på deres enheder. Hvis nogen deler intime billeder uden samtykke, skal du kontakte lokale myndigheder eller supporttjenester.

Kilder

VaultBolt team
Vi bygger en krypteret fotoboks til iPhone og iPad. Vi tjekker Apple-instruktionerne i forhold til den aktuelle Apple-supportdokumentation og opdateringsvejledninger, når iOS ændres.

VaultBolt

Dine ting. Låst ind.

Få VaultBolt til iPhone og iPad, eller se præcis, hvordan det fungerer i den interaktive demoboks.

Download on theApp Store