Πού πηγαίνουν οι διαγραμμένες φωτογραφίες
- Διαγράφεις μια φωτογραφία. Μετακινείται σε Διαγράφηκε πρόσφατα.
- Μένει εκεί για έως 30 ημέρες, τότε το iOS το καταργεί οριστικά.
- Με Φωτογραφίες iCloud στο, βρίσκεται στο Πρόσφατα διαγραμμένα σε κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στον λογαριασμό σας Apple.
Μόνιμη διαγραφή τώρα
- Ανοιχτό Φωτογραφίες → Συλλογές → Βοηθητικά προγράμματα → Πρόσφατα διαγραμμένα.
- Πραγματοποιήστε έλεγχο ταυτότητας με το Face ID ή τον κωδικό πρόσβασής σας.
- Παρακέντηση Επιλέγω, επιλέξτε τα στοιχεία (ή Διαγραφή όλων), και επιβεβαιώστε.
Γιατί αυτό έχει σημασία για τις εφαρμογές vault
Οι περισσότερες εφαρμογές θησαυροφυλακίου αντιγράφουν φωτογραφίες. Εάν διαγράψετε τα πρωτότυπα στη συνέχεια, μεταφέρονται στο Πρόσφατα διαγραμμένα και παραμένουν εκεί για ένα μήνα, κάτι που ακυρώνει το σημείο. VaultBolt εκκαθάριση μηδενικών αντιγράφων διαγράφει τα πρωτότυπα, αδειάζει Πρόσφατα διαγραμμένα και ελέγχει τις Φωτογραφίες iCloud και, στη συνέχεια, επιβεβαιώνει όταν δεν υπάρχουν αντίγραφα.
Άλλα μέρη κρύβονται τα αντίγραφα
- Κοινόχρηστα άλμπουμ διατηρεί το δικό του αντίγραφο για όλους όσους βρίσκονται σε αυτό. Το
- Εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων μπορεί να έχει αποθηκεύσει αυτόματα τη φωτογραφία στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας.
- Παλαιά αντίγραφα ασφαλείας iPhone ή υπολογιστή λήφθηκε πριν το διαγράψετε.
- Άλλες εφαρμογές cloud όπως το Google Photos ή το OneDrive, εάν δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας του ρολού της κάμεράς σας. Το
Συχνές ερωτήσεις
Είναι κλειδωμένο το άλμπουμ Πρόσφατα διαγραμμένα;
Ναι. Στο τρέχον iOS, τα Πρόσφατα Διαγραμμένα και Κρυφά είναι κλειδωμένα από προεπιλογή και χρειάζονται Face ID, Touch ID ή τον κωδικό πρόσβασής σας.
Μπορούν να ανακτηθούν οι φωτογραφίες αφού αδειάσω Πρόσφατα Διαγράφηκαν;
Όχι από την εφαρμογή Φωτογραφίες. Μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν σε αντίγραφο ασφαλείας παλαιότερης συσκευής, σε κοινόχρηστο άλμπουμ ή σε άλλη εφαρμογή που έχει αποθηκεύσει ένα αντίγραφο.












