Κοινόχρηστα άλμπουμ
- Εσείς το κατέχετε: ανοίξτε το άλμπουμ → Άτομα → πατήστε το όνομά τους → Κατάργηση συνδρομητή. Ή διαγράψτε το άλμπουμ.
- Το κατέχουν: διαγράψτε τις φωτογραφίες που προσθέσατε και, στη συνέχεια, καταργήστε την εγγραφή σας. Ο ιστότοπος προγραμματιστή
Κοινή βιβλιοθήκη
Ρυθμίσεις → Εφαρμογές → Φωτογραφίες → Κοινή βιβλιοθήκη → αφαιρέστε τον συμμετέχοντα (αν τον δημιουργήσατε εσείς) ή αποχωρήστε από τη βιβλιοθήκη. Επιλέξτε αν θέλετε να διατηρήσετε αντίγραφα.
Προχωρώντας μπροστά
Κοινή χρήση με όρια λήξης και προβολής αντί για μόνιμα άλμπουμ. Το VaultBolt έχει προγραμματιστεί ασφαλής κοινή χρήση σας επιτρέπει να ανακαλέσετε την πρόσβαση αργότερα.
Συχνές ερωτήσεις
Μπορώ να διαγράψω φωτογραφίες που έχει ήδη αποθηκεύσει ο πρώην μου;
Όχι. Τα αντίγραφα που αποθήκευσαν ή στιγμιότυπα οθόνης βρίσκονται στις συσκευές τους. Εάν κάποιος μοιράζεται προσωπικές εικόνες χωρίς τη συγκατάθεσή του, επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές ή τις υπηρεσίες υποστήριξης.












