Λίστα ελέγχου
- Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του θησαυρού σας και επιβεβαιώστε τον τελευταίο χρόνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
- Βρείτε τη φράση ανάκτησης.
- Ρυθμίστε το νέο iPhone και αποκαταστήστε το θησαυροφυλάκιο. Ανοίξτε μερικά στοιχεία.
- Στο παλιό τηλέφωνο, αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Apple (Ρυθμίσεις → το όνομά σας → Έξοδος).
- → Γενικά → Μεταφορά ή επαναφορά iPhone → Ρύθμιση όλων των συνθηκών.
- Αφαιρέστε τη συσκευή από τη λίστα συσκευών του Λογαριασμού σας Apple.
Το λάθος που πρέπει να αποφευχθεί
Μην "καθαρίζετε" το παλιό τηλέφωνο διαγράφοντας φωτογραφίες στις Φωτογραφίες ενώ το iCloud Photos είναι ενεργοποιημένο. Αυτές οι διαγραφές συγχρονίζουν και αφαιρούν τις φωτογραφίες από κάθε συσκευή. Πρώτα αποσυνδεθείτε και μετά διαγράψτε.
Συχνές ερωτήσεις
Η διαγραφή του iPhone μου διαγράφει τις φωτογραφίες iCloud;
Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων αφαιρεί δεδομένα μόνο από τη συσκευή. Η διαγραφή φωτογραφιών στις Φωτογραφίες ενώ το iCloud Photos είναι ενεργοποιημένο, τις διαγράφει παντού.












