Titkosított iCloud biztonsági mentés

Biztonsági mentés. Mindenki más számára továbbra is olvashatatlan.

A telefon elvesztése nem jelentheti a trezor elvesztését. Az VaultBolt biztonsági másolatot készít a saját privát iCloud adatbázisába, de csak akkor, ha minden titkosítva van az eszközön. Az Apple, az VaultBolt és bárki, aki hozzáfér a felhőhöz, látja a titkosított szöveget.

BeleértveMinden terv
RövidenFeltöltés saját, már titkosított iCloud-jába, minden csomagban. Bárhol helyreállíthatja a 12 szavas kifejezést. Minden csomagban benne van, beleértve az ingyeneset is. Az alkalmazás tartalmazza.

Hogyan működik

Titkosított iCloud biztonsági mentés lépésről lépésre.

Feltöltés előtt titkosítva

A fájlok és az index már titkosítva vannak; a biztonsági mentés nem ad hozzá semmi olvashatóat.

Az iCloudban tárolva

A biztonsági másolatok az Ön privát CloudKit adatbázisába kerülnek, beleszámítva a saját iCloud-tárhelyébe.

Állítsa vissza a kifejezésével

Új iPhone készüléken írja be a 12 szavas helyreállítási kifejezést, és minden trezor a folyamat előrehaladtával visszaáll.

Ingyenesen tartalmazza

A titkosított biztonsági mentés minden csomagban megtalálható, beleértve az ingyeneset is.

Állapot törlése

Tekintse meg az utolsó biztonsági mentés idejét, a felhasznált tárhelyet és az esetleges problémákat, például a teljes iCloud-ot, egyszerű nyelven.

További úti célok később

A Google Drive és a Dropbox biztonsági mentése egy későbbi fázisban készül.

Őszinte korlátok

  • A biztonsági mentéshez iCloud-területre és Apple-fiókjára van szüksége.
  • A helyreállítási kifejezés nélkül a biztonsági másolatot senki sem tudja visszafejteni.

Olvassa el a teljes biztonsági modellt →

GYIK

Titkosított iCloud biztonsági mentés: gyakori kérdések

Ment az VaultBolt az iCloudba?

Igen. A biztonsági másolatok a privát iCloud-adatbázisba kerülnek az eszközön történő titkosítás után, minden csomagban.

Az Apple láthatja az VaultBolt biztonsági másolatomat?

Az Apple tárolja a titkosított adatokat, de nem rendelkezik a kulccsal. Látja, hogy léteznek biztonsági mentési adatok és azok mérete.

Mi van, ha törlöm az alkalmazást?

Ha a biztonsági mentés be volt kapcsolva, telepítse újra és állítsa vissza a helyreállítási kifejezéssel. Biztonsági mentés nélkül az alkalmazás törlése törli a tárolót.

VaultBolt

A cuccaidat. Bezárva.

Szerezze be az VaultBolt-et ​​iPhone-ra és iPadre, vagy nézze meg, hogyan működik pontosan az interaktív bemutatótárban.

Download on theApp Store