Ellenőrző lista
- Készítsen biztonsági másolatot a trezorról és erősítse meg az utolsó biztonsági mentés idejét.
- Keresse meg a helyreállítási kifejezést.
- Állítsa be az új iPhone-t és helyreállítsa a boltozatot. Nyisson meg néhány elemet.
- A régi telefonon jelentkezzen ki az Apple-fiókjából (Beállítások → az Ön neve → Kijelentkezés).
- Beállítások → Általános → iPhone átvitele vagy visszaállítása → Összes tartalom és beállítás törlése.
- Távolítsa el az eszközt Apple-fiókja eszközlistájáról.
Az elkerülendő hiba
Ne "takarítsa fel" a régi telefont úgy, hogy fényképeket töröl a Fotókból, miközben az iCloud Photos be van kapcsolva. Ezek a törlések szinkronizálják és eltávolítják a fényképeket minden eszközről. Először jelentkezzen ki, majd törölje.
Gyakran ismételt kérdések
Az iPhone törlésével törlődnek az iCloud-fotók?
Az Összes tartalom és beállítások törlése csak az eszközről távolítja el az adatokat. Ha törli a fényképeket a Fotókban, miközben az iCloud Photos be van kapcsolva, akkor mindenhonnan törli azokat.












