Controlelijst
- Maak een back-up van uw kluis en bevestig de laatste back-uptijd.
- Zoek uw herstelzin.
- Stel de nieuwe iPhone in en herstel de kluis. Open een paar items.
- Op de oude telefoon meld u af bij uw Apple-account (Instellingen → uw naam → Afmelden).
- Instellingen → Algemeen → iPhone overbrengen of resetten → Wis alle inhoud en instellingen.
- Verwijder het apparaat uit de apparatenlijst van uw Apple-account.
De fout om te vermijden
Ruim de oude telefoon niet op door foto's in Foto's te verwijderen terwijl iCloud Foto's is ingeschakeld. Deze verwijderingen synchroniseren en verwijderen de foto's van elk apparaat. Meld u eerst af en wis vervolgens.
Veelgestelde vragen
Verwijdert het wissen van mijn iPhone iCloud-foto's?
Wis alle inhoud en instellingen verwijdert alleen gegevens van het apparaat. Als u foto's in Foto's verwijdert terwijl iCloud Foto's is ingeschakeld, worden ze overal verwijderd.












