Bezpieczne udostępnianie

Udostępnij raz. Na Twoich warunkach.

Wysłanie prywatnego zdjęcia zwykle oznacza, że ​​pozostanie ono na zawsze w telefonie innej osoby. Udostępnianie VaultBolt w wersji Pro szyfruje każdy udział od końca do końca i pozwala ustawić wygaśnięcie, otworzyć limity lub jednorazowe obejrzenie i cofnąć dostęp później.

Następna aktualizacjaZawodowiec
Krótko mówiącZaszyfrowane udziały End-to-end z wygaśnięciem, limitami przeglądania, jednorazowym przeglądaniem i unieważnianiem. Bezpłatne do odbioru. W zestawie z VaultBolt Pro i Family. Pojawienie się w przyszłej aktualizacji.

Jak to działa

Bezpieczne udostępnianie, krok po kroku.

Wybierz przedmioty

Pojedyncze zdjęcie, kilka lub folder.

Ustal limity

Wygaśnięcie, liczba otwarć, jednokrotne obejrzenie i eksport blokowy.

Wyślij link i frazę osobno

. Klucz znajduje się we fragmencie łącza lub frazie, nigdy na naszym serwerze.

Odwołaj w dowolnym momencie

Współdzielone ze mną pokazuje status i otwiera się po lewej stronie.

W pobliżu, bez internetu

Wyślij osobiście za pomocą parowania QR z kodem bezpieczeństwa.

Przekaźnik Zero-knowledge

Przekaźnik przechowuje tylko tekst zaszyfrowany, z limitami rozmiaru i ważności.

Uczciwe granice

  • Odbiorca zawsze może sfotografować swój ekran. VaultBolt powiadamia Cię o zrzutach ekranu, które może wykryć, ale nie może uniemożliwić użycia drugiej kamery.

Przeczytaj pełny model bezpieczeństwa →

Często zadawane pytania

Bezpieczne udostępnianie: częste pytania

Kiedy udostępnianie jest dostępne?

Bezpieczne udostępnianie jest planowane dla wersji Pro po uruchomieniu. Otwarcie udziału będzie bezpłatne w każdym planie.

VaultBolt

Twoje rzeczy. Zamknięty.

Pobierz VaultBolt na iPhone'a i iPada lub zobacz dokładnie, jak to działa w interaktywnym skarbcu demonstracyjnym.

Download on theApp Store