Kontrolný zoznam
- Zálohujte svoj trezor a potvrďte čas poslednej zálohy.
- Nájdite svoju frázu na obnovenie.
- Nastavte si nový iPhone a obnoviť trezor. Otvorte niekoľko položiek.
- Na starom telefóne, odhláste sa zo svojho účtu Apple (Nastavenia → vaše meno → Odhlásiť sa).
- → Všeobecné → Preniesť alebo resetovať iPhone → Vymazať všetok obsah a nastavenia.
- Odstráňte zariadenie zo zoznamu zariadení vášho účtu Apple.
Chyba, ktorej sa treba vyhnúť
„Neupratajte“ starý telefón odstraňovaním fotografií vo Fotkách, keď je iCloud Fotky zapnuté. Tieto vymazania synchronizujú a odstraňujú fotografie z každého zariadenia. Najprv sa odhláste a potom vymažte.
Často kladené otázky
Vymaže vymazanie môjho iPhone fotografie iCloud?
Vymazať všetok obsah a nastavenia odstránia údaje iba zo zariadenia. Odstránením fotiek vo Fotkách, keď je iCloud Fotky zapnuté, sa odstránia všade.












