Checklista
- Säkerhetskopiera ditt valv och bekräfta den senaste säkerhetskopieringen.
- Hitta din återställningsfras.
- Konfigurera den nya iPhone och återställ valvet. Öppna några föremål.
- På den gamla telefonen, logga ut från ditt Apple-konto (Inställningar → ditt namn → Logga ut).
- Inställningar → Allmänt → Överför eller återställ iPhone → Radera allt innehåll och inställningar.
- Ta bort enheten från ditt Apple-kontos enhetslista.
Misstaget att undvika
"Rensa inte upp" den gamla telefonen genom att radera foton i Foton medan iCloud Photos är på. Dessa raderingar synkroniserar och tar bort fotona från alla enheter. Logga ut först och radera sedan.
Vanliga frågor
Raderar jag iCloud-foton när jag raderar min iPhone?
Radera allt innehåll och inställningar tar endast bort data från enheten. Om du tar bort foton i Foton medan iCloud Photos är på raderas dem överallt.












