Paylaşılan albümler
- Sen ona sahipsin: albümü açın → Kişiler → adlarına dokunun → Aboneyi Kaldır. Veya albümü silin.
- Sahip oldukları: eklediğiniz fotoğrafları silin ve ardından abonelikten çıkın.
Paylaşılan Kitaplık
Ayarlar → Uygulamalar → Fotoğraflar → Paylaşılan Kitaplık → katılımcıyı kaldırın (eğer siz oluşturduysanız) veya kütüphaneden çıkın. Kopyaların saklanıp saklanmayacağını seçin.
İleriye doğru
Kalıcı albümler yerine son kullanma tarihi olan ve görüntüleme sınırları olan paylaşımlar yapın. VaultBolt'in planladığı güvenli paylaşım erişimi daha sonra iptal etmenizi sağlar.
Sık sorulan sorular
Eski sevgilimin kaydettiği fotoğrafları silebilir miyim?
Hayır. Kaydettikleri veya ekran görüntüsünü aldıkları kopyalar cihazlarında bulunuyor. Birisi mahrem görüntüleri izinsiz paylaşırsa yerel yetkililerle veya destek hizmetleriyle iletişime geçin.












