Спільні альбоми
- Ви володієте цим: відкрити альбом → Люди → торкніться їхнього імені → Видалити підписку. Або видалити альбом.
- Вони володіють ним: видаліть фотографії, які ви додали, а потім скасуйте підписку.
Спільна бібліотека
Налаштування → Програми → Фотографії → Спільна бібліотека → видалити учасника (якщо ви його створили) або вийти з бібліотеки. Виберіть, чи зберігати копії.
Йдучи вперед
Діліться з обмеженнями терміну дії та перегляду замість постійних альбомів. Планується VaultBolt безпечний обмін дозволяє пізніше скасувати доступ.
Часті запитання
Чи можу я видалити фотографії, які вже зберіг мій колишній?
Ні. Копії, які вони зберегли або зробили знімок екрана, знаходяться на їхніх пристроях. Якщо хтось ділиться інтимними зображеннями без згоди, зверніться до місцевої влади або служби підтримки.












