Контрольний список
- Створіть резервну копію свого сховища і підтвердьте час останнього резервного копіювання.
- Знайдіть свою фразу відновлення.
- Налаштуйте новий iPhone і відновити сховище. Відкрийте кілька предметів.
- На старому телефоні, вийдіть зі свого облікового запису Apple (Налаштування → ваше ім'я → Вийти).
- Параметри → Загальні → Передача або скидання iPhone → Видалити весь вміст і налаштування. Налаштування
- Видаліть пристрій зі списку пристроїв вашого облікового запису Apple.
Помилка, якої слід уникати
Не «прибирайте» старий телефон, видаляючи фотографії у «Фото», коли iCloud Photos увімкнено. Ці видалення синхронізують і видаляють фотографії з усіх пристроїв. Спочатку вийдіть, а потім видаліть.
Часті запитання
Стирання мого iPhone видаляє фотографії iCloud?
Видалити весь вміст і налаштування видаляє дані лише з пристрою. Видалення фотографій у програмі «Фотографії», коли iCloud Photos увімкнено, видаляє їх усюди.












